Huizen kopen en verkopen

Radio: het enige dat u niet moet betalen als u verhuist


Verhuizen naar nieuwe opgravingen? Zorg ervoor dat je spullen goed zijn ingepakt, zodat ze de reis veilig maken. Natuurlijk heb je daarvoor kartonnen dozen nodig. Waarschijnlijk een stel. In plaats van topdollars te betalen om de dozen nieuw te kopen, probeer dan eens een aantal te scoren dat kilometers heeft gezien maar nog steeds bruikbaar is?

Luisteren naar OP GRATIS BEWEGINGSDOZEN of lees hieronder:

Begin bij uw supermarkt. De meeste winkels verdichten hun dozen. Bel van te voren om te zien of je langs kunt komen voordat ze het verpletteren beginnen.

Kantoorbenodigdheden winkels, slijterijen, boekhandels en uw huis renovatie centrum zijn allemaal geweldige bronnen voor gratis, gebruikte zware dozen. Grote doos winkels zoals Costco, Sam's Club of Walmart hebben waarschijnlijk ook een kant-en-klare voorraad.

Als u niet de sterkste dozen nodig hebt, ga dan naar lokale winkels die frequente leveringen ontvangen. Discount dollar-winkels zijn vaak een goede gok.

Nog een goede gok: Craigslist en online buurtforums krijgen soms berichten van gulle mensen die onlangs zijn verhuisd en hun dozen willen passeren. Bekijk ook de U-Haul Box Exchange en Freecycle.com, twee andere populaire potentiële bronnen.

Maak ten slotte de rondes van de lokale werfverkoop. We raden je aan tegen het einde te bezoeken, anders kom je misschien in de verleiding om meer mee naar huis te nemen dan karton!

Radio is een 60 seconden durende thuisverbetering van de dag op meer dan 186 zenders op 75 markten in het hele land. Klik hier om je te abonneren, zodat je elke nieuwe aflevering automatisch kunt ontvangen zodra deze binnenkomt - helemaal gratis!


Bekijk de video: Gerard Ekdoms eerste woorden op Radio 10 (December 2020).