Uncategorized

Hoe strepen op het plafond te schilderen


bij het schilderen van iets is de eerste stap altijd PREP-werk! dit is het belangrijkste deel, en als je hier beknibbelt, zal dat blijken!

- leg het hangdoek neer - neem een ​​handdoek en veeg het oppervlak af om vuil te verwijderen - verzamel je materialen - bereken de breedte van de kamer / breedte van elke streep

hier is mijn sexy echtgenoot (ja, in overall !!). Hij doet spectaculair elke streep opmeten, markeren met een potlood, en dan plakken we die aan elkaar.

onze badkamer is klein, dus elke streep was 33,5 cm met in totaal 7 strepen.

wanneer u de tape naar beneden duwt, schuif dan NIET uw vingers over de tape, over het plafond - de tape zal dan swaggen en u krijgt kromme lijnen. IN PLAATS stevig om de paar centimeter kloppen dan glijden.

de tape moet echt tegen het plafond worden geplakt zodat de verf er niet doorheen sijpelt. als je een opdringerige muur hebt, zoals wij, ga dan door alsof hij er niet was - houd hem schoon en conform.

we hebben gele en witte strepen gemaakt. de blauwe tape zit aan de witte streepzijde, waardoor de witte strepen smaller lijken dan de gele strepen.

kies een vetgedrukte kleur, schud goed, gebruik een schroevendraaier om het blik open te wrikken, giet het voorzichtig in een plastic beker en veeg het overtollige blik af met een verfkwast!

nu, het FUN-gedeelte! VERF! we hebben verfkwasten gebruikt omdat onze badkamer zo klein is, maar als je voldoende ruimte hebt, gebruik dan de roller en het verlengstuk. u kunt de tape een beetje doornemen, let gewoon op

zoals je op de laatste foto kunt zien, waren we niet bezig met het "insnijden" rond de rand van het plafond. dit komt omdat we ook onze muren schilderen. als je je muren niet schildert, stop dan!

we deden twee gelijkmatige jassen en lieten ze elk een paar uur drogen. we wilden ze voldoende tijd geven, en ook het project goed doen! soms betekent dat wat meer tijd nemen, en dat is okk!

WEES VOORZICHTIG wanneer u de tape naar beneden trekt, u wilt niet dat de verf loslaat met de tape. verdubbel de tape terug over en weg van de streep - dit helpt om een ​​strakke lijn te geven.

VOILA! als je klaar bent, schilder je de muren af ​​door in het plafond te zagen, pas op dat je geen verf op je nieuwe strepen krijgt! we houden van hoe het bleek!

je kunt de grootte, kleur of glans van de strepen variëren, het is een heel individueel project voor wat je leuk vindt, dus meng het door elkaar! je zou zelfs punthaken kunnen doen!

ONTHOUD: veel plezier! zet je favoriete afspeellijst op, schud je kont en geniet van dit leuke project met je vrienden! (we zien er een beetje raar uit op deze foto, nou ja! haha)


Bekijk de video: Paint a room under 9 minutes!! (Mei 2021).