Uncategorized

Hoe maak je een bedelarmband voor vriendschap


Vouw 1x 20 cm blauw koord dubbel en rijg de bedel op een dubbel koord. Plaats de charm in het midden en knoop aan beide uiteinden zodat deze op zijn plaats blijft. Mijn excuses dat ik in een eerder stadium geen foto heb gemaakt.

Pak een van de roze koorden van 60 cm en plaats deze in het midden onder de blauwe.

Vorm een ​​'P' met het roze koord. Kijk naar de foto en merk op dat het koord dat ik van rechts naar links heb overgestoken, over het blauw gaat, maar onder het andere roze koord.

Bekijk de foto. Zoals ik de dingen tot nu toe heb uitgelegd, is het misschien het beste dat ik het aan de foto overlaat om al het praten te doen.

Nadat je de koorden strak hebt getrokken, is dit de knoop die je had moeten maken.

Doe hetzelfde aan de andere kant. Maak deze keer een nummer '4'. Links gaat naar rechts, over blauw en onder roze.

Hetzelfde krakeling-ding als de vorige keer. En trek stevig aan.

Blijf afwisselend kanten knopen. Dit is hoe het eruit zou moeten zien. Als je klaar bent met het knopen van deze kant van de bedel, neem je het tweede roze koord van 60 cm en doe je de andere ...

Als je aan de zijkant bent begonnen met het blauwe koord met lus - als je klaar bent met knopen (houd de lus groot genoeg zodat je knoop er doorheen kan), knoop dan de roze koorden in verschillende knopen en knip de uiteinden af.

Geknoopt met bijgesneden uiteinden.

Eenmaal klaar met de andere kant van de bedel (met de twee losse blauwe koorduiteinden), knoop je de blauwe uiteinden meerdere keren vast en knip je ongewenste uiteinden af. Knip de roze koorden niet door, je hebt ze nodig voor de volgende stap.

Weven je roze koorden zo door je knoop.

Keer om en knoop de roze koorden meerdere keren aan elkaar en knip ongewenste uiteinden af.

Allemaal bijgesneden. En je bent klaar! Tenslotte!

Draag het nu.

En geniet ervan.

Misschien zelfs pronken met vrienden en erover opscheppen.


Bekijk de video: DIY Naam Armband #3 MADEBY Noelle (Mei 2021).