Wedstrijden & Give-Aways

Geef $ 5.000 "Everything For The Kitchen Sink" weggeefactie met Bocchi!


De snelkoppeling naar een keuken verbouwen? Verander uw gootsteen en u kunt uw hele keuken transformeren. Een stijlvolle gootsteen op de boerderij kan bijvoorbeeld een gewone keuken met een dosis moderne landelijke charme schenken. De spoelbakken voor boerderijen zijn het perfecte huwelijk tussen klassieke en eigentijdse huisstijlen en vormen het middelpunt van de keuken. En met gootstenen op de boerderij hoeft u zich geen zorgen te maken over chips of scheuren: vuurklei, een 100% natuurlijk materiaal, is tegenwoordig een van de meest duurzame opties in gootstenen vanwege het hoge temperatuur vuren.

Om je te helpen je keukentransformatie te voltooien, werken we samen met Bocchi voor onze $ 5.000 "Everything For The Kitchen Sink" weggeefactie waarin een gelukkige winnaar een prijzenpakket met een 36-inch Contempo Step Rim fireclay dubbele spoelbak mee naar huis neemt -zink snijplank en vergiet, Maggiore uittrekbare kraan in geborsteld nikkel, plus een Sotto onderbouw spoelbak voor uw bar, kookeiland, wasruimte of modderkamer, en meer. Opruimen was nog nooit zo chic!

Vandaag en elke dag deze maand (vanaf 12:00 p.m. EST op 31 januari 2019 tot 11:59 a.m. EST 28 februari 2019), doe mee en win een compleet boerenkeuken en accessoirespakket. (Zie onderstaande officiële regels.)

Bocchi USA heeft meer dan 68 jaar ervaring als leider in keuken- en badkamerproducten die stijl en functie combineren. Het bedrijf blijft toonaangevend op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, met technologieën zoals hun supergladde keramische oppervlak, speciaal ontworpen om vlekken en kalkafzettingen te verminderen en vuil en bacteriën af te weren; en CleanPlus + technologie, die kalkaanslag, vlekken, vlekken, kalkafzettingen en ongewenst vuil op de oppervlakken van gootstenen voorkomt, voor een altijd nieuwe sprankeling. Voor meer informatie over Bocchi USA en hun innovatieve vuurgootstenen en accessoires, klik hier of volg ze op Facebook hier.

Als je de gelukkige winnaar bent van de weggeefactie van deze maand, ontvang je de volgende items:

  • Contempo Boerenschort voor Fireclay 36 "dubbele spoelbak met opstaprand in zwart: Gemaakt van vuurklei en gebakken in speciale ovens bij temperaturen tot 2000 ° F, deze spoelbakken zijn enkele van de meest duurzame op de markt vandaag. Een speciale glazuurcoating creëert een niet-poreus, uniform, kras- en vlekbestendig oppervlak dat de extreme hitte van net-van-de-kachel potten en pannen aankan.
  • Maggiore Pull Down Spring-kraan in geborsteld nikkel: de Maggiore Pull-Down Spring-keukenkraan heeft een commercieel open-spoel ontwerp geschikt voor ultramoderne keukens. Een hoge uitloop biedt superieure ruimte voor het grootste kookgerei en biedt ook de meeste ruimte in de gootsteen, en de sproeikop is ergonomisch ontworpen met een siliconen handgreep. Voor extra comfort beschikt de Maggiore keukenkraan over een potvuller die wordt bediend via de hoofdhendel van de kraan.
  • Twee 36 "roestvrijstalen gootsteenrekken met zachte rubberen bumpers: deze roestvrijstalen gootsteenrekken zijn de perfecte accessoire voor het beschermen van Bocchi aanrecht gootstenen in de keuken. De 36-inch rekken zijn ontworpen om perfect te passen in de schalen van de Contempo 36-inch step rim sink. De rekken houden de vaat omhoog om het aftappen te vergemakkelijken, terwijl zachte siliconen bumpers beschermen tegen krassen en slijtage.
  • Twee keukengootsteenzeefjes in chroom: deze dubbele keukengootsteenzeefjes zijn ontworpen om te passen in de schalen van de Contempo 36 ”dubbele instaprand met dubbele rand.
  • Eén houten snijplank: de Bocchi-snijplank is gemaakt van kwaliteit Sapron Frontele hardhout en is zo gevormd dat hij zich in de keukengootstenen van de traprand van de Bocchi nestelt en biedt een handige plek voor het bereiden en opruimen van voedsel.
  • Eén extra diep roestvrijstalen vergiet met houten handvatten: het Bocchi Extra diepe vergiet is ontworpen om te rusten op de opstaprand van de keukengootstenen van de Bocchi opstaprand om het gemakkelijker te maken om fruit en groenten af ​​te spoelen.
  • Keuze uit één Sotto onderbouw gootsteen met gootsteen: perfect voor gebruik in een bar, kookeiland, wasruimte of modderkamer, de Sotto onderbouw gootsteen met gootsteen wordt in verschillende maten en kleuren aan uw stijl aangeboden en kan als een druppel worden geïnstalleerd- indien nodig.
  • Keuze uit één kraan voor gootsteen: Bocchi-keukenkranen zijn ontworpen om de vuurgootstenen van het bedrijf perfect aan te vullen.

GA NU BINNEN

Voer dagelijks "$ 5.000" Everything For The Kitchen Sink "uit van Bocchi om uw kansen op het winnen van dit prachtige gootsteen- en accessoirespakket te vergroten.

"$ 5.000" Alles voor de gootsteen "Giveaway met Bocchi staat alleen open voor permanente legale Amerikaanse inwoners van de 48 aangrenzende staten en het District of Columbia. Ongeldig op alle andere geografische locaties. Aankoop niet verplicht. Ongeldig waar verboden. Wedstrijdperiode voor prijzen loopt vanaf 12:00 uur (EST) Donderdag 31 januari 2019 tot en met 11:59 uur (EST) Donderdag 28 februari 2019. Eén toegang per huishouden per dag op. Alternatieve toegangsmiddelen voor Tekening zijn beschikbaar door uw naam en adres te faxen naar 508-437-8486 tijdens de toepasselijke Inschrijvingsperiode. De winstkansen zijn afhankelijk van het aantal in aanmerking komende inzendingen. Zie officiële regels.


Bekijk de video: PIZZABEZORGER BETALEN MET CENTEN! Maandag Moeilijkheden #49 (December 2020).