Badkamer

Radio: Reiniging Badkameropeningen


Ventilatieventilatoren in de badkamer halen geuren weg, maar hun belangrijkste taak is om vocht uit de kamer te trekken. Vocht leidt tot schimmel en meeldauw, dus een goed functionerende ventilatie is cruciaal om uw badkamer gezond te houden.

Luisteren naar BIJ HET SCHOONMAKEN VAN BADKAMERVENTILATIES of lees de onderstaande tekst:

Om goed te werken, moet je ventilatie schoon zijn, maar na verloop van tijd kan het ronduit vuil worden. De ventilator aan de binnenkant zuigt immers niet alleen vocht op, maar ook stof, haar, handdoekpluis en allerlei deeltjes uit de sprays en poeders die je in de kamer gebruikt.

Begin met het omdraaien van de stroomonderbreker naar de badkamer. Verwijder vervolgens de afdekking van de ventilatieopening (draag oogbescherming, want u kunt een gezicht vol stof krijgen als u de ventilatieopening opent.) Plaats de afdekking in een emmer met zeepwater terwijl u werkt.

Onder de kap zie je de ventilatorbladen. Als er veel stof is, kunt u een stofzuiger gebruiken om er voor het eerst bij te komen. Gebruik vervolgens een doek die is bevochtigd met zeepwater om de messen voorzichtig schoon te maken en pas op dat u geen draden aanraakt. Als toegang een probleem is, kunt u altijd een tandenborstel of een schuimkwast gebruiken om het apparaat omhoog te vegen om het vuil weg te vegen.

Was en droog tot slot de hoes en plaats deze terug. Zorg dat alle onderdelen droog zijn voordat u de stroom weer inschakelt. Je zult verrast zijn hoeveel stiller en effectiever je ventilatie wordt zodra deze schoon is.

Radio is een nieuw gelanceerde dagelijkse radiospot op meer dan 75 stations in het hele land (en groeit). Je kunt hier je dagelijkse dosis krijgen door te luisteren naar of te luisteren naar de 60 seconden durende radioverbeteringstip van de dag.