Groen

Radio: voorkom brandwonden


Brandwonden zijn een van de belangrijkste redenen waarom mensen op de eerste hulp komen met brandwonden.

Luisteren naar VOOR HET VOORKOMEN VAN BRANDWONDEN of lees de onderstaande tekst:

Kinderen zijn natuurlijk bijzonder kwetsbaar, maar er zijn verschillende manieren waarop u de kansen kunt minimaliseren die u nodig hebt om die reis naar de ER te maken. Zorg eerst dat de temperatuur op uw boiler niet hoger dan 120 graden is ingesteld. U zult echter niet veel lager willen gaan, omdat dat de groei van bacteriën in de kachel kan bevorderen.

Nog een belangrijke beveiliging: installeer brandwerende kleppen in de kranen in uw hele huis en ook in de douchekoppen. Er zijn verschillende soorten van deze kleppen, maar ze zijn allemaal ontworpen om de stroom van heet water tot een druppeltje af te sluiten als het de kraan op een gevaarlijke temperatuur bereikt. Ze zijn gewoon iets voor oudere huizen waarvan het sanitair is geïnstalleerd voorafgaand aan nieuwe, strengere bouwvoorschriften. Het beste van alles is dat ze relatief goedkoop en gemakkelijk te installeren zijn. Er is waarschijnlijk geen betere investering die u kunt doen om ervoor te zorgen dat uw huis veilig is voor u en uw gezin.

Radio is een nieuw gelanceerde dagelijkse radiospot op meer dan 75 stations in het hele land (en groeit). Je kunt hier je dagelijkse dosis krijgen door te luisteren naar of te luisteren naar de 60 seconden durende radioverbeteringstip van de dag.