Handleidingen en snelle tips

DIY Door Upcycled hoofdeinde


Franse deuren zijn een van die charmante klassiekers die volgens ons nooit uit de mode raken. En daarom dachten we dat dit Franse deur DIY-hoofdbord zo'n geweldig idee was. Lindsay van The White Buffalo Styling Co. veranderde deze goodwill van $ 20 samen met haar familie in een gloednieuw aandachtspunt in haar slaapkamer. Omdat Lindsay een professionele huisstylist is, is het geen wonder dat haar bijpassende beddengoed en aanvullende gordijnen ervoor zorgden dat deze oude deur er goed uitziet thuis aan het hoofdeinde van haar bed. Wil je zien hoe ze een gewone deur in een uniek hoofdeinde transformeerde? Lees verder.

MATERIAAL

- oude Franse deur
- zaag (afhankelijk van de grootte van het bed)
- (4) 2 × 4 houtstukken
- boormachine en schroeven
- klemmen
- palmschuurmachine
- schuurpapier
- verf

STAP 1

Ik vond deze oude Franse deur bij Goodwill voor $ 20. Ik zal toegeven, mijn eerste gedachte toen ik zag was niet "Oh een hoofdeinde!". Maar het was gewoon een te goede deal om te laten liggen. Ik betaalde ervoor, bracht mijn lieve echtgenoot mee om het in de auto te tillen (het was serieus zo zwaar) en bracht het naar huis om te beslissen hoe het te gebruiken. Chris had het geweldige idee om deze deur op de een of andere manier in een hoofdeinde te veranderen! Ik had de visie om het af te maken. Chris en mijn vader hadden de knowhow om het frame te bouwen en het te laten gebeuren.

STAP 2

Eerst moesten we een beetje van elke kant af zagen. Het was zo veel breder dan ons queensize bed!

STAP 3

Toen begonnen ze het frame te bouwen.

Ze plaatsen een 2 × 4 aan elke kant en vervolgens twee horizontaal om ze te verbinden.

STAP 4

Hier controleren ze of het frame in het bed past. Toen we eenmaal wisten dat het past, sjouwden we het terug naar beneden voor schilderen en afwerken.

STAP 5

Vervolgens hebben we de oude gebeitste afwerking afgeschuurd met onze handige palmschuurmachine.

STAP 6

Toen was het tijd voor de verf. Ik dacht dat het minstens twee lagen nodig zou hebben, maar omdat ik een meer rustiek gevoel wilde en toch van plan was om wat verf af te schuren, voldeed één laag!

STAP 7

Nadat de verf droog was, heb ik alle randen met de hand geschuurd om een ​​beetje van het natuurlijke hout door te laten schijnen. En hier zit ze vandaag:

Bedankt, Lindsay! Ga naar haar site om nog meer doe-het-zelf-projecten voor thuis te bekijken of om de huisstijlservices van Lindsay te bekijken.