Groen

Weekendprojecten: 5 manieren om een ​​thuisrecyclingstation op te zetten


Als je in een van de vele gemeenten woont die een poging tot recyclen aanmoedigen of zelfs verplicht maken, bevat je dagelijkse taak nu een nieuwe taak voor het verzamelen van recyclebare materialen. Terwijl u plichtsgetrouw glas, plastic en papier sorteert, hoopt al dat afval zich snel op tot de nacht vóór het ophalen, waarna de recycling een aanzienlijk deel van uw keukenvastgoed lijkt te hebben overgenomen. Win vloeroppervlak terug en organiseer het proces netter met een zelfgemaakt sorteerstation. Het kan niet eenvoudiger zijn om er een op te zetten, hoewel je, afhankelijk van je vaardigheidsniveau en ambitie, misschien iets aan de meer uitgebreide kant wilt bouwen. Bekijk deze doe-het-zelf-recyclingbakken die we overal op internet hebben gekocht. Kopieer uw favoriete aanpak, of teken ideeën over hoe u een ontwerp kunt aanpassen dat perfect aansluit op uw eigen behoeften.

1. RECYCLING VOOR RUGRATS

Dit kindvriendelijke sorteerstation dient niet alleen als tijdelijke opslagplaats voor recyclebare materialen, maar stimuleert ook het gebruik van schrootmateriaal in toekomstige kunstnijverheid. Door een pegboard en eenvoudige hulpmiddelen op te nemen, nodigt Handmade Charlotte haar kinderen uit om leuke toepassingen voor te stellen voor dingen die anders voor de stortplaats bestemd zijn.

2. HULPMIDDELETIKETTEN

Als je geen blauwe vuilnisbakken van je lokale overheid hebt ontvangen - of als je op zoek bent naar een oplossing die net zo thuis zou zijn op de stoeprand en in de keuken - bekijk dan hoe Sarah Hearts een trio gemakkelijk betaalbaar heeft opgemaakt , gemakkelijk verkrijgbare emmers met kosteloze printables die duidelijk de inhoud van elke container markeren.

3. BESTAND WEG

Omdat we steeds minder afhankelijk zijn van bedrukt papier, behoren archiefkasten tot het verleden. Je moet dus dol zijn op de poëtische rechtvaardigheid van het recyclen van zo'n kast in een sorteerstation voor recyclebare materialen. Kristina van Grow and Make biedt instructies voor het bijwerken van een archiefkast tot een vrolijk ogende, moeiteloos mobiele thuishelper.

4. GA INCOGNITO

Groene flessen, rode plastic bekers en papier in elke tint die in de open recyclebare materialen wordt weggelaten, zorgen voor visuele rommel. Bouw voor een maximale camouflage een sorteerstation dat overeenkomt met het decor elders in uw huis. De sluwe huiseigenaren bij Projectophile deden precies dat, een oud kabinet ombouwen tot een nieuwe en stijlvolle dropzone.

5. PAS EEN CABINET AAN

Overweeg in keukens met een beperkte vloerruimte om uw doe-het-zelf-recyclingbakken te plaatsen bovenop, of zelfs binnen, die elementen van de kamer die nergens naartoe gaan (bijv. Kasten). Bruno bij ManMade DIY past op maat twee golfplaten van kunststof in de onderste helft van zijn voorraadkast. Gestencilde symbolen geven aan wat waar naartoe gaat.