Groen

Deze kleine noodflitser werkt op ... Water?


Het orkaanseizoen is aangebroken, dus we hebben onze noodpakketten doorzocht om onze paraatheid te controleren. Waterflessen? Controleren. Niet-vers voedsel Controleren. Eerste hulp? Controleren. Kaarsen, lucifers en zaklampen met reservebatterijen? Nou, het blijkt dat deze niet langer je voorraaddoos hoeven te vullen, niet zolang je hiermee bent uitgerust, het nieuwste noodlicht op de markt. Geloof het of niet, het is een zaklamp die niet werkt op batterijen of zelfs op zonlicht, maar misschien wel op de meest onwaarschijnlijke dingen-water.

Riep de Blackout Buddy H2O en geproduceerd door Eton in samenwerking met het Amerikaanse Rode Kruis. Het apparaat begint met een scheutje water op de magnesiumoxide-batterij. Eenmaal opgeladen, schijnt het LED-licht maximaal 72 uur continu. Als u het licht ziet dimmen, spuit u gewoon meer water op het apparaat. U hoeft zich geen zorgen te maken dat het meer dan een beetje nat wordt, want de zaklamp werkt zelfs wanneer deze volledig onder water is.

Haal het deze week op - dat is, zou je het niet weten, Fire Prevention Week - op Amazon voor ongeveer $ 15. Er is geen reden om geen voorraad in te slaan, want zelfs als je de zaklamp dit seizoen niet nodig hebt, en we hopen dat je dat niet doet, kun je hem tien jaar lang in je pakket bewaren! De Blackout Buddy gaat tien jaar of langer mee.