Deuren en ramen

Radio: voor een helderder interieur, maak je stormramen schoon


Tegenwoordig voelen veel mensen de kilte in de lucht en beginnen hun huizen dicht te knopen voor de winter. Als je een ouder huis hebt met houten of aluminium stormramen en wilt genieten van het frisse licht van het seizoen, moet je takenlijst voor de herfst de taak omvatten om die stormen te verwijderen en schoon te maken.

Luisteren naar BIJ HET SCHOONMAKEN VAN STORMVENSTERS of lees de onderstaande tekst:

Doe het werk vanuit het huis en verwijder elk paneel dat zich het dichtst bij u bevindt. Als het een drievoudig stormvenster is, begin dan door het scherm bijna tot de onderkant van het spoor te laten zakken en naar binnen te drukken op de veerbelaste lipjes aan de onderkant van het scherm. Houd vervolgens de lipjes naar binnen, beweeg het scherm een ​​beetje en duw het aan een kant iets omhoog om het scherm naar u toe te trekken en uit het spoor te halen. Herhaal het proces op de glazen vleugel, opnieuw werkend met de baan die het dichtst bij u is. Let op welke vensters en schermen waar naartoe gaan, omdat je ze moet vervangen zoals ze waren nadat je ze goed hebt schoongemaakt.

Als de uwe houten stormramen zijn, zowel vast als bedienbaar, kan het verwijderen van de te reinigen vensters overmatig bewerkelijk zijn of gewoon niet mogelijk, afhankelijk van de omstandigheden. Reinig deze ramen van buitenaf. U zult verrast zijn door wat een verschil het maakt!

Radio is een nieuw gelanceerde dagelijkse radiospot op meer dan 60 stations in het hele land (en groeit). Je kunt hier je dagelijkse dosis krijgen door te luisteren naar of te luisteren naar de 60 seconden durende radioverbeteringstip van de dag.