Gazon en tuin

Radio: een vuurplaats aan uw achtertuin toevoegen


Als je het leuk vindt om gezellig bij de open haard in je huis te zitten, waarom zou je dan niet overwegen om een ​​vuurplaats in je achtertuin toe te voegen? Vuurkorven zijn gewoon iets om vrienden en familie samen te brengen op koele avonden, waardoor het buitenseizoen wordt verlengd.

Luisteren naar OP BRANDWEERLIEDEN, of lees de onderstaande tekst:

Als je het simpel houdt, zal een vuurplaats de bank niet breken. De eenvoudigste zijn in wezen metalen kommen met poten. Ze zijn direct verkrijgbaar in thuiscentra. Sommige hebben lift-off tops om de regen buiten te houden (wanneer ze niet worden gebruikt). Sommigen hebben gescreende covers om brandende sintels te bevatten. Weer anderen omvatten grills die je boven het vuur kunt zetten om te koken.

Een doe-het-zelf-optie is om een ​​ring van gemetselde steen op grondniveau te maken. Je kunt de ring zo lang maken als je wilt. Om te voorkomen dat regenwater zich in het midden ophoopt, kunt u een ondergrondse afvoer opnemen.

Sommige gemeenten beperken of verbieden houtvuren buiten; voordat u de plannen voltooit, moet u de lokale verordeningen controleren. En nog een waarschuwing: stop nooit stukjes hout onder druk in uw vuurplaats. Bij verbranding geven de chemicaliën in behandeld hout schadelijke dampen af.

Radio is een nieuw gelanceerde dagelijkse radiospot op meer dan 60 stations in het hele land (en groeit). Je kunt hier je dagelijkse dosis krijgen door te luisteren naar of te luisteren naar de 60 seconden durende radioverbeteringstip van de dag.