Gazon en tuin

Radio: Raising Sunken Pavers


Als een paar van de straatstenen op uw terras of oprit beginnen te verzakken, hoeft u zich geen zorgen te maken - er is een eenvoudige, DIY-vriendelijke oplossing. Hier is hoe het project te behandelen.

Luisteren naar OP ZONNEN BEDEKERS of lees de onderstaande tekst:

Verwijder eerst de tegels met de punt van een kleine, platte schroevendraaier. Wrik beetje bij beetje het einde van elke betonmolen los. Soms helpt het gebruik van een paar schroevendraaiers - één aan elk uiteinde van de betonmolen - bij het wiebelen. Als de straatstenen goed vastzitten, beuk ze dan met een rubberen hamer om dingen los te maken.

Maak vervolgens een dekvloerplaat van het soort dat wordt gebruikt om vers gestort beton te egaliseren. Je gaat het bord gebruiken om de nu blootgestelde grond onder de doorhangende straatstenen te schrapen en te egaliseren. Zorg er daarom voor dat het bord lang genoeg is om over het blootgestelde gebied te reiken, helemaal tot aan de vlakke straatstenen rondom het probleemgebied. Stoot het bord tegen de klinkers op hun plaats en steek de randen ongeveer een centimeter onder de plek waar de klinkers raken.

Voeg ten slotte universeel zand toe aan het lage gebied en trek de dekvloer, met de ingekeepte uiteinden van de dekvloer in lijn met de vlakke straatstenen, over het zand om deze te egaliseren. Reset de straatstenen. Gebruik vervolgens de rubberen hamer om ze neer te stampen totdat ze gelijk zijn met de andere straatstenen. Veeg droog zand in de voegen en je bent klaar!

Radio is een 60 seconden durende thuisverbetering van de dag op meer dan 186 zenders op 75 markten in het hele land. Klik hier om je te abonneren, zodat je elke nieuwe aflevering automatisch kunt ontvangen wanneer deze aankomt - helemaal gratis.