Grote systemen

Verlies nooit iets met Tile Tracking Tags


Een paniek razernij over misplaatste items terwijl je de deur uit rent - we zijn er allemaal geweest en de stressvolle zoektocht kan een hele dag ontsporen. Dankzij apps zoals Find My iPhone en Android Device Manager is het niet een verloren zaak om een ​​verkeerde telefoon te vinden. Maar wat gebeurt er als niet-elektronische bezittingen verloren gaan in de shuffle - je sleutels, portemonnee of zelfs een huisdier? Voer Tile in, een tracking-tag waarmee uw smartphone u kan helpen bij het opsporen van al uw misplaatste dingen.

Zoals de naam al doet vermoeden, heeft elke tegel de vorm van een witte vierkante chip, ongeveer de grootte van een halve dollar. Je kunt er een aanbrengen op bijna alles wat je ooit zou willen lokaliseren. Schuif een tegel op een sleutelring met behulp van het handige gat in de linkerbovenhoek, gebruik lijm om er een op de afstandsbediening te plakken, of plaats een tegel eenvoudig in de zak van een tas of portemonnee. Koppel vervolgens het apparaat aan uw account op een mobiele app. Als het Tiled-item ooit vermist wordt, kunt u met deze kleine helper het verkennen via een kaart op uw smartphone. Het zal je vertellen wanneer je het warm krijgt, en je kunt zelfs de app laten bellen om je tegel te volgen, zodat je je oren kunt volgen om het op te graven - een zeer handige functie wanneer je begraven sleutels of een afstandsbediening probeert te vinden dat is achter de bank gevallen.

In plaats van GPS-technologie te gebruiken om een ​​realtime locatie te vinden, zendt elke tracker-tag een Bluetooth-signaal uit dat uw telefoon opneemt wanneer deze zich binnen 100 voet van de tag bevindt. Gelukkig, als je buiten die straal bent gestapt, houdt de app de laatste plaats bij waar het je item zag, wat ongeveer waar je het laatst bent weggelopen kon zijn - een handig startpunt voor het herleiden van stappen als je bracht een dag door met boodschappen doen en weet niet meer of je je portemonnee bij een kassa of op de tafel bij je koffiestop hebt achtergelaten.

Misschien wel de meest fascinerende functie van de app is de toegang tot een uitgebreid netwerk van Tile-gebruikers, wat belangrijk kan zijn om die te vinden werkelijk verloren voorwerpen. Als een betegeld item van je verdwijnt (bijvoorbeeld een stuk bagage op de luchthaven), gebruik je de app om het als verloren aan te melden. Wanneer een andere telefoon waarop de app wordt uitgevoerd, binnen een straal van 100 voet ervan komt, zal de app u op de hoogte stellen van de locatie-zonder de andere gebruiker waarschuwen voor verloren goederen in de buurt. Terwijl je vroeger je tas ergens zou achterlaten, zou je enige toevlucht zijn geweest om alle plaatsen te bezoeken waar je bent gestopt in de reisdag van een dag, nu kun je vertrouwen op een groter gezelschap van vreemden om de zaak te doorgronden de ontbrekende portemonnee.

Tegel kopen, $ 25 per stuk