Handleidingen en snelle tips

Genie! Reinig uw goten zonder een ladder


We beginnen allemaal met heldere ogen en optimistisch in de herfst, enthousiast om appels te plukken, naar de sterren te staren, of kijken hoe de bladeren van kleur veranderen voordat ze in de wind fladderen. Maar de schoonheid van de herfst vervaagt wanneer je merkt dat je op een ladder wankelt om dakgoten van puin te verwijderen voordat het de goot verstopt, bevriest of zelfs barst. Tegenover deze meedogenloze elementen bleef de vindingrijke doe-het-zelver achter Spilling Coffee vastbesloten om geen duurdere telescopische gootreinigingsstaaf of ander gereedschap voor het oppakken van bladeren te kopen om zijn 12-voet hoge daklijn te bereiken. In plaats daarvan raakte inspiratie tijdens het gebruik van een bladvacuüm om een ​​bloemenbed van bladeren te verwijderen, en de blogger bedacht een creatieve oplossing voor goot rommel - een die je dakgoten schoon kan houden, je portemonnee vol en je voeten stevig op de goede geplant, groene aarde. Hij veranderde zijn bestaande versnipperaar en bladzuiger in een gootreiniger.

Deze zelfgemaakte gootstofzuiger maakt gebruik van de kracht van alledaags gereedschap in de schuur: een stofzuiger die nat en droog vuil kan verwerken (zo niet een versnipperaarstofzuiger, een winkelstofzuiger of bladblazer met een omgekeerde functie is voldoende), een slang met verlengslang, en aluminium ellebogen. Samengebonden met aluminiumtape, vormen de twee kanaalellebogen een ingenieuze "haak" aan het einde van de vacuümslang, gebogen om de zuigkracht van uw machine recht op de goten te richten. Start het vacuüm, schuif de haak over de goot en kijk vanuit het comfort en de veiligheid van de begane grond terwijl uw bescheiden vacuüm moeiteloos bladeren, twijgen en ongewenst vuil vastlegt - de videodemo van Spilling Coffee laat ons zijn succes bekijken.

Nu dat al begint te draaien, is er geen tijd te verliezen met het maken van je eigen voordat het seizoen op volle toeren begint. Met een handgemaakte helper zoals deze, kun jij ook gootklompen overwinnen voordat ze gebeuren en weer genieten van het herfstgebladerte.

VOOR MEER: Koffie morsen