Deuren en ramen

Genie! Deze deur DIY verdubbelt als een binnenpoort


Huiseigenaren met harige vrienden weten dat je de huisdieren maar een minuutje uit de gaten moet houden voordat ze afdwalen en / of in de problemen komen. Dat was precies de angst van Chris Kauffman toen ze haar twee onstuimige honden te eten gaf, die zouden ruilen en strijden om brokken als ze samen maaltijden serveerden. De Canadese doe-het-zelver gebruikte aanvankelijk een pop-up babyhek om de hoektanden tijdens het voeren te scheiden, maar ontdekte al snel dat het hek geblokkeerd was allemaal verkeer naar de wasruimte - niet alleen de honden - en was niet eenvoudig op te zetten of te verwijderen. In de markt voor een handiger oplossing, bundelde ze haar houtbewerkingskarbonades en $ 30 aan voorraden om een ‚Äč‚ÄčNederlandse deur te maken die dicht kon zwaaien en vergrendeld werd om haar honden tijdens de maaltijd te barricaderen.

Niet alleen biedt een Nederlandse deur hier een elegante en efficiënte oplossing, maar het gemak en de betaalbaarheid van het doe-het-zelfproject verdienen een applaus: ze komen voort uit de beslissing van de sluwe huiseigenaar om de bestaande klapdeur om te bouwen. Met haar cirkelzaag sneed de professionele timmerman de 8-voet ebbenhouten deur door het midden in een traditionele Nederlandse deur; een houten plank van grenenhout die bovenop de onderste helft is bevestigd, scheidt de twee stukken visueel en bedekt de zichtbare holte van de deur met holle kernvertrokken van zagen. Ten slotte voegde ze slimme hardware-keuzes toe aan de conversie. In plaats van een nieuwe deurknop op te geven, heeft ze op ingenieuze wijze de bestaande knop verplaatst van de bovenste naar de onderste helft van de DIY Dutch-deur. Twee nieuwe toevoegingen: een eenvoudige schuifgrendel die de twee deuren aan elkaar bevestigt, wanneer nodig, en een aan de muur gemonteerde magnetische deurstop om te voorkomen dat de bovenste deur slingert wanneer deze open blijft staan.

De goedkope make-over van de wasruimte van Kauffman redde haar van het afschieten van honderden dollars op een ingebouwde hondenpoort, maar het project kan veel meer doen dan catastrofes bij honden voorkomen. Het is net zo praktisch als een babyhekje, een raam met uitzicht op je kinderen in de volgende kamer, of een ingang voor natuurlijk licht dat vanuit een aangrenzende kamer binnenvalt. Plus, naast zijn functionele doeleinden, biedt deze dynamische DIY Dutch-deur een visueel uniek decorelement, waardoor elke drempel wordt omgezet in een indrukwekkende grootse entree. Praat over een project dat letterlijk deuren opent!

VOOR MEER: Chris Kauffman van Just Beachy


Bekijk de video: YoungBoy Never Broke Again - Genie Official Video (December 2020).